Akció!

Plexiclick® láthatatlan rendszámtartó – átlátszó

5.500,00 Ft

Műanyag keret nélküli rendszámtartó szett, 2 db egysoros rendszámhoz. Eredeti német minőség, időtálló, masszív kialakítás – alkalmas rövidebb táblák, pl. Oldtimerek rendszámainek rögzítésére is. Minden járműtípushoz megfelelő rögzítő furatokkal és résekkel, önmetsző csavarokkal együtt küldjük.

156 készleten

Leírás

A piacon jelenleg vadonatújnak számító Plexiclick rendszámtartó konzolrendszer remek opciót kínál mindazoknak, akik rendszámkeret terén is extrázni szeretnék autójukat. A működése hihetetlenül egyszerű: a rendszámokat itt darabonként két, minőségi műanyag alapanyagból készülő rugalmas tartóba pattinthatjuk be, melyek valóban bivalyerősen rögzítik a táblákat.

  • letisztult deisgn, „üres” állapotában is az autó dísze
  • extrém tartós, idő- és törésálló konstrukció
  • minden időjárási viszontagságnak ellenáll
  • gyors és egyszerű, pattintással történő fel- és leszerelés
  • egyszerű tisztítás, a rendszám mögött is
  • eredeti német gyártás és minőség

A Plexiclick rendszámtábla-tartók eredeti német színvonalat képviselnek, itt fejlesztették és gyártják is őket. Hűen a germán minőséghez extrém tartósak, idő- és törésállóak, ráadásul a tisztításuk is rendkívül hatékony: nincs többé a rendszám mögött felhalmozódó mocsok, vagy mosás után órákig szivárgó víz, egy egyszerű magasnyomású mosóval, leszerelés nélkül is tökéletesen tisztítható a tábla mögötti felület is.

A dolog további előnye, hogy a tartókonzolok deiginja is nagyon szép letisztult, „üres” állapotukban is az autó díszei lehetnek. Ha pedig fent vannak a rendszámok, a tartófülekből csak minimális felület látszódik, a transzparens verzió esetén gyakorlatilag alig lehet észrevenni őket.

A csomag 4 db tartókonzolt (előre-hátra 2-2 db),  6 db önmetsző rögzítőcsavart és 4 db opcionálisan bevethető szilikon távtartó párnácskát tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Plexiclick® láthatatlan rendszámtartó – átlátszó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük